Back Office 22

VIRTUELE ONDERSTEUNING 


Back Office 22 info@backoffice22.nl | 06 49862111 - 023 5749920 | Mosselplaat 22, 2134 WG Hoofddorp |  http://www.backoffice22.nl

           


Na een toepasselijke achtergrond in de zakelijke dienstverlening ben ik voor mezelf begonnen met onder andere deze backoffice-service. Daarnaast ben ik een gecertificeerd vastgoedstylist via House of Kiki met een lidmaatschap bij de CNVV. Binnenkort mag ik me ook verkoopcoach gaan noemen na een masterclass (woning) fotografie van Theo Koeten. Als hobby doe ik ook catering-opdrachten, zie ook http://www.puretea-and-taste.nl Als een spin in het web ben ik graag dienstverlenend bezig. Met mijn werkzaamheden ben ik creatief, accuraat, betrouwbaar en discreet. Verder beschik ik over goede communicatieve vaardigheden. Als doorzetter ben ik resultaat en deadline-gericht. Stressbestendigheid en flexibiliteit zijn daarbij mijn tools!
MAIL OF BEL ME ALS JE CONTACT WILT OPNEMEN, IK REAGEER DAN ZO SPOEDIG MOGELIJK!


CURRICILUM VITAE

  • Virtueel Office Manager ICE Interim BV, Utility Professionals te Maarssen

  • Front Office in het OM-Team, AbbVie BV Hoofddorp

  • Secretaresse /Document Control/ Front & Back Office, Fluor Infrastructure B.V./Infraspeed B.V. Hoofddorp

  • Support/Office-Management Salesrecruiters B.V, Werving & Selectie Hoofddorp

  • Support /Sales Imps & Elfs, kindermode Amsterdam

  • Interim Directie Secretaresse Secon Group BV, fashion-bedrijf Amsterdam

  • Secretary Director Group legal / Assistant Corporate Secretary, Gerling NCM/Atradius Credit & Finance Solutions Amsterdam                                                        

  • En diverse andere functies bij Gerling NCM / Atradius Credit & Finance Solutions Amsterdam: Account Manager Binnendienst (MkB)/Senior Support Agent/Account Executive/Account Administrator